Контакт 

  Телефон:  +389 33 29 75 06

  Факс:  +389 33 29 75 08


  Адреса

  Бел Камен бр.154-1/1

  2300 Кочани, Република Северна Македонија


  Е – пошта:info@metas.com.mk