За Нашата компанија

Нашата компанија Метас е основана во 1996 година. Станува збор за семеен бизнис во кој се вклучени две генерации.

Сите овие години бележиме континуиран напредок во техничко-технолошките процеси и квалитет на изработката.

Имаме 170 вработени кои се во 4 производни линии. 

Нашиот асортиман вклучува машки кошули и женски блузи. 

Месечниот капацитет на производство е околу 20.000-25.000 парчиња.

Имаме студио за моден дизајн во кое може да се изработат сите видови на артикли и нивна техничка подготовка. Имаме и сопствена машина за изработка на везови.

Ние работиме со CM, CMT и FOB, во зависност од барањата на нашите партнери.

 

m1
47580985_537513800048881_3105342796177866752_n

Нашата компанија произведува за:

Bertoni-Denmark

Jack&jones-Denmark

Ledub-Netherlands

Greiff-Germany

Dsquared-Italy

CMT-Sweden

JAS-Switzerland

Dressguard-Germany

Bacher-Denmark

Trussardi -Italy

Brax-Germany

metas32
47339350_1553426821468248_8231488621614465024_n
embroidery
pogon